Brønshøjs Natteravne inviterede til foredrag

Brønshøjs Natteravne inviterede til foredrag

28-06-2014

Emnet var ”Kriminalitet” da de lokale Natteravne havde inviteret lokale unge fra klubberne til foredragsaften, hvor overskriften var ”Når volden tager over”.

De lokale Natteravne har i samarbejde med klubber og gadeplan sat fokus på emnet, og i forbindelse med foredraget blev filmen Nordvest vist.

(Filmen handler om 18-årige Casper som bor i Københavns nordvestkvarter med sin mor, lillebror og lillesøster. Han tjener småpenge ved at lave indbrud for Jamal, men stræber efter større ting. Efter et møde med rockeren Bjørn bliver Casper og hans bror involveret i organiseret kriminalitet. Casper stiger i graderne, og snart kan han forsørge sin familie. Men Jamal føler sig forrådt, og en bandekrig synes uundgåelig)

Ca. 45 unge, som fra start var lidt meget på dupperne i sommervarmen, endte alligevel med at lytte og tage foredraget til sig.

Skuespiller og foredragsholder Roland Møller (som i Norvest spiller Bjørn, den aggressive rockerrelateret alfons) har selv en kriminel baggrund, og kunne på bedste vis fortælle om alle de personlige konsekvenser det har, når livet får den forkerte drejning og man træffer dårlige valg og hvor mange ting man senere hen kan risikere at måtte sige farvel til…

”Det var en rigtig god aften” fortæller Hannebeth Christensen fra de lokale Natteravne og fortsætter…”det er i hvert fald ikke sidste gang vi laver den slags arrangementer for de unge mennesker, så vi også kan være med til at støtter dem, og få dem til at tænke lidt over tingene så det måske kan få dem til at vælge en anden løsning på livets udfordringer.